Hastanemizden ''Minik Hayaller Çocuk Mağazası'na'' Bağış Yapıldı.06.09.2017
01 Ekim 2017

SBÜ.Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açılan Minik Hayaller Çocuk Mağazası'na Hastanemiz çalışanları tarafından bebek zıbını, battaniyesi, çorabı, patiği, yeleği bağışı yapıldı.

Bağış,Hastanemiz adına Başhekim Metin TAN,İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Oktay DURMUŞ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeliha COŞKUN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Semra TANCAN  teslim etti.Genel Sekreterimiz Opr. Dr. Heybet SEMUR yapılan bağışa ihtiyaç sahibi çocuklar adına  çok memnun olduklarını ifade ederek ,teşekkürlerini iletti.

Son olarak Genel Sekreterimiz Opr. Dr. Heybet SEMUR ve Hastane Başhekimi Ümit Haluk İLİKLERDEN ,Başhekimiz Metin TAN' a yapılan bağışlarından ötürü ''Teşekkür Belgesi''takdim etti.