Van 7. Turizm Ve Seyahat Fuarı Açılışı Yapıldı.11.11.2016
11 Eylül 2017

Van 7. Turizm Ve Seyahat Fuarı Açılışı Yapıldı.11.11.2016

Güncellenme Tarihi : 11/11/2016

EMMİT ve Travel Turkey fuarlarından sonra Türkiye’nin üçüncü büyük fuarı olma özelliği taşıyan ve Seyahat Fuarı Van Turizm, Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açtı.

7. Turizm ve Seyahat Fuar’ında Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve SB.SBÜ.Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak kurumumuzu tanıtan stand açıldı.4 gün  sürecek olan fuarda kurum olarak enfeksiyon hastalıkları,organ bağışı ve sağlık turizmi standlarına yer verilerek tanıtım ve bilgilendirilmeler yapılacak.Ayrıca fuarı gezmeye gelen bir grup  ilkokul öğrencilerine ve öğretmenlerine , VEAH Başhekim Yardımcısı Enfeksiyon Uzmanı Dr. Özlem YAZICIOĞLU tarafından, standımızda misafir edilerek el hijyeni eğitimi verildi.Renkli geçen fuarda diğer kurum standları da gezildi.''Van Kedisi ve Van Gölü Canavarı'' maskotlarıyla fotoğraf çekimleri yapıldı.

7. Turizm ve Seyahat Fuar’ı açılışında , Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet SEMUR,Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm.Dr. Şevki KONÜR,İdari Hizmetler Başkanı Yaşar BEYGO, SB.SBÜ.Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.İlhan AYDIN,Başhekim Yardımcısı Özlem YAZICIOĞLU,İdari Mali Hizmetler Müdürü Orhan DİLER ve Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Gülşen DALAZ açılış da hazır bulundular.Daha sonra kurumumuz standında durarak ,gelen protokole tanıtım faaliyeti gerçekleştirildi.

Yapılan ikramlar sonrasında açılış heyeti başka standlara geçtiler.