Van’ a Atanan Doktorlar Van‘ a Hayran Kaldı... 24.10.2016
11 Eylül 2017

Van’ a Atanan Doktorlar Van‘ a Hayran Kaldı... 24.10.2016

Genel Sekreter Opr. Dr. Heybet SEMUR ,70.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamında atanan 118 doktorumuzu Van’ı tanıtmak, sevdirmek, kurumsal aidiyet, kurumsal bağlılığı geliştirmek amacıyla Akdamar Adası’na gezi düzenledi. Basına röportaj veren doktorlarımız konuşmalarında Van’ı sevdiklerini, şehrin gelişmişlik derecesinin beklentilerinin çok üstünde olduğunu, Van Halkı’nın çok sıcakkanlı ve misafirperver olduklarını dile getirdiler.

Etkinliğe Genel Sekreterimiz Opr. Dr. Heybet SEMUR’ un yanı sıra İdari Hizmetler Başkanı Yaşar BEYGO ,Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Şevki KONÜR ,SB.SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan AYDIN, ilçe başhekimleri, hastane müdürleri, yeni atanan doktor ve aileleri katılım sağladı.
Gezi sırasında yöneticilerimiz ve doktorlarımız tekne de halay çekip, barışa kardeşliğe al bayrak salladılar.Gezi de oldukça renkli sahneler kaydedildi.Adadan mutlu ve memnun ayrılan doktorlarımız son olarak hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Yemek programından sonra adadan kente dönüş gerçekleşti.