26 Ekim Hasta Hakları Günü Kutlandı
25 Ekim 2019

“26 Ekim Hasta Hakları Günü” münasebetiyle Hastane Müdürümüzün koordinesinde;  hastanede ayaktan ve yatarak tedavi gören hasta&hasta yakınlarımız ile   Evde Sağlık Bakım Hizmetine kayıtlı hastalarımıza  hane ziyareti yapılarak “Hasta Hakları” hakkında bilgilendirme yapıldı. Etkinliğe Başhekim V. Berker USLU, İdari&Mali İşler  Müdürü ve Sağlık Bakım Müdür Vekili Veli AKGÜNEŞ, Evde Sağlık Bakım Ekibi, Eğitim Hemşiresi, Birim Sorumluları ve Sosyal Hizmet Uzmanı katıldı.Hasta haklarının kanun maddeleriyle güvence altına alındığını ifade eden İdari&Mali İşler  Müdürümüz Veli AKGÜNEŞ, “Faaliyetlerimizi sürdürürken hastalar&hasta yakınları anketlerden, Alo 184 hattından, hastane e- postasından,dilek-şikayet kutuları ve de hastanemiz giriş katında yer alan “Hasta Hakları Birimimiz” aracılığıyla bize ulaşabiliyorlar. Bizlere ulaşıp rahatça görüşlerini aldıktan sonra çözüm sürecine gidiyoruz. Hasta ile iletişim bizim için önem arz ediyor.Hem hastane hem de sağlık sektörü olarak kendimizi daha iyi bir yere taşıyabilmek adına hastalarımızın görüşleri bizim için önemlidir” dedi.

• DSC_0128.JPG
  • DSC_0140.JPG