T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Van İl Sağlık Müdürlüğü Muradiye İlçe Devlet Hastanesi

Van İl Sağlık Müdürlüğü Muradiye İlçe Devlet Hastanesi

Yönetim Ekibimizden Hemşireler Günü Kutlaması

Güncelleme Tarihi: 18/05/2021

12 Mayıs Hemşireler Günü ve Haftası nedeniyle Hastanemizde görev yapmakta olan tüm hemşirelerimizin bu anlamlı günü kutlandı.Bu anlamlı gün adına ; Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Özkan ÖZAY, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Semra TANCAN,  ve İdari&Mali İşler Müdür Yardımcısı Ömer ÇINARBAY, tüm hemşerilerimizle  bir araya gelip; günün anlamına ithafen hediye takdimi yapıldı.Pandemi tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen kutlamada  Dr. Öğr. Üyesi Özkan ÖZAY, :"Tüm dünyada herkesi etkileyen zorlu  pandemi koşullarında da büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren  hemşirelerimizin bu anlamlı gününü kutlayıp, sonsuz teşekkürlerimi iletiyor ve de mesleklerinde  başarılar diliyorum. İyi ki Varlar " diye de  ekledi.

• DSC_0265.JPG
  • DSC_0266.JPG