Hastanemizde Bir İlk Diş Röntgen Cihazı Faaliyete Geçti
10 Aralık 2020

Ak Parti Van Milletvekili Sayın Abdulahat ARVAS, ilçemizin kurum amirleri ve ilçe halkının katılımı ile 08/11/2019 tarihinde hastanemiz diş röntgen cihazı faaliyete geçti. Sayın ARVAS açılıştan sonra hastanemizde çeşitli incelemelerde bulunup, hastane yönetimine teşekkürlerini iletirken gerekli önerilerde de bulundu. Röntgen cihazının ilçemiz halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederken 8 Kasım Dünya Radyoloji gününü de kutladı. Hastanemiz radyoloji teknikerleri ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra ilçemizden ayrıldı. Hastane Başhekimimiz Dr. Kağan ELİGÜL, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Veli AKGÜNEŞ ve hastanemiz idari personelleri açılışta hazır bulundu. Dr. Kağan ELİGÜL Sayın ARVAS’ın katılımlarından dolayı memnun olduklarını belirtti. Dünya Radyoloji gününü kutlayan Dr. ELİGÜL, böyle özel bir günde açılış yaptıklarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

• 2.jpg
  • 7.jpg